15 GAMBAR : Sekitar Pentas Akhir Maharaja Lawak Mega 2014 Jumaat Lalu.

Selepas 13 minggu, tamat sudah Maharaja Lawak Mega 2014. Tiada lagi aktiviti Jumaat malam untuk Abang Nara sekeluarga. Abang Nara pasti ramai yang kecewa kerana tidak dapat melihat kelibat Nur Fazura setiap minggu. Tidak dinafikan Fazura merupakan salah satu tarikan MLM2014. Kejelitaan pelakon ini memang dinantikan setiap minggu. Bukan lelaki je yang suka tengok, perempuan pun sama juga mengkagumi kecantikan Nur Fazura.
nur fazura
Selain daripada para peserta yang semakin popular kerana MLM2014, para juri juga mendapat tempias yang tersendiri kerana program ini. Contohnya Taufik Batisah yang merupakan seorang penyanyi dari Singapura. Siapa sangka penyanyi ini mempunyai karismanya yang tersendiri ketika memberi ulasan. Tak salah Abang Nara katakan yang Taufik merupakan antara juri yang bernas, tidak berat sebelah dan bermutu pengadilannya. Hensem pun hensem jugak. Hehehe.
nur fazura
Terima kasih kepada semua yang terlibat menjayakan MLM2014. Ia adalah satu program yang sangat bagus, menceriakan dan memang membuatkan ramai orang tergelak. Semoga ia diteruskan lagi tahun ini dengan pembaharuan-pembaharuan menarik. Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

0 Response to "15 GAMBAR : Sekitar Pentas Akhir Maharaja Lawak Mega 2014 Jumaat Lalu."

Post a Comment